7 resurse pentru prosperitate

Curs de educație financiară

cu Adriana Istrate

Învață care sunt cele mai importante, eficiente și accesibile 7 resurse de care te poți folosi ca să duci o viață prosperă și armonioasă, pe toate planurile.

GHID 100% GRATUIT

Adriana Istrate

singura femeie din România care a alergat pe toate cele 7 continente, din Antarctica până la Polul Nord.

Speaker TedX

+20 ani de experiență Project Management & Coaching

3000+ participanți la traininguri de Educație Financiară

Câștigătoare Antarctic Ice Marathon 100km

Antrenor Educație Financiară

Surse multe, informații și mai multe

iar tu ai din ce în ce mai puțină claritate…

Te înțeleg și eu am avut aceeași problemă, de multe ori, de-a lungul vieții mele.

În ziua de azi, sunt foarte multe surse gratuite din care poți învăța, dar, de cele mai multe ori, nefiind structurate sau neștiind cum să le conectezi unele cu celelalte, te blochezi și nu reușești să le folosești la nimic.

Poate că și tu ai auzit de fenomenul de obezitate informațională.

Se întâmplă atunci când ai acces la foarte multă informație online și începi și acumulezi, să înveți, să citești, să urmărești, pentru o lungă perioadă de timp și nu știi ce să faci cu ea, practic nu reușești să o aplici. Astfel, psihologic vorbind, te simți din ce în ce mai obosit și cedezi.

Pierzi până și ultima claritate pe care o mai aveai. Și acum încotro o iei?

Când vorbim despre setarea și atingerea obiectivelor este cam același lucru! Vrei claritate, vrei un plan de acțiune, vrei să știi pașii pe care îi ai de făcut pentru a realiza tot ceea ce îți dorești.

Cel mai probabil, în toată multitudinea de informații apărute online deseori ai auzit vorbindu-se de termenul Prosperitate. Și poate încă nu îți este clar despre ce este vorba aici. Sau ai idee, dar nu știi cum să aplici toate informațiile și să faci să ai o viață cât mai prosperă.

Pentru început, vreau să știi că prosperitatea în viață nu are de a face doar cu banii, economisirea sau înmulțirea lor.

Există mai multe resurse foarte accesibile pe care le ai la îndemână și de care te poți folosi, cu ușurință, zi de zi, ca să duci o viață prosperă, în armonie, sănătate și bucurie.

Este adevărat că ai nevoie și de claritate și de structură iar eu asta am pentru tine aici!

După mulți ani de încercări, eșecuri și iar încercări am atins Prosperitatea în viață așa cum mi-am dorit-o să fie!

Te invit să descarci ghidul gratuit 7 Resurse pentru Prosperitate și să înveți care sunt cele mai importante, eficiente și accesibile 7 resurse de care te poți folosi ca să duci o viață prosperă și armonioasă, pe toate planurile.

Este un ghidcare te va ajuta să aduci mai multă claritate și structură în viața ta, acolo unde simți că lipsește ca să te bucuri de pași făcuți cu încredere în tine și de atingerea obiectivelor tale.

Vei afla cele două principii universale care te ajută să faci alegeri în fiecare zi și să observi cât de benefice sau nu sunt pentru tine.

Vei descoperi cele 7 resurse pe care fiecare dintre noi le avem la dispoziție pentru a fi, a face și a avea prosperitate!

Vei învăța cum poți continua de aici mai departe, astfel încât să rămâi pe structură și să ai claritate până la finalul obiectivului tău.

Și tu meriți o doză de Prosperitate în viața ta!

dacă te-ai săturat să spui NU-MI PERMIT și vrei să mai scapi de datorii

dacă vrei să maximizezi toate cele 24 de ore zilnice, luând decizii înțelepte financiar

dacă te-ai săturat să începi ziua, lipsit de energie, apatic, fără chef de viață

dacă vrei să ai parte de o schimbare în viața ta, ai planuri și obiective pe care vrei să le îndeplinești cu succes

dacă vrei mai multă armonie în viața ta, îți dorești validare, îți dorești să te simți respectat, apreciat și iubit.

dacă vrei să oferi copiilor tăi cea mai bună educație posibilă și vrei să oferi familiei tale o viață mai bună.

dacă vrei să experimentezi ce e mai bun din tot ce acest Pământ îți poate oferi și ești gata să faci ceea ce te inspiră și îți aduce bucurie

GRATUIT

ADRIANA ISTRATE

“Începând de astăzi, voi alerga!” mi-am zis!
Și, de-atunci, rareori m-am mai oprit!

Povestea mea începe în urmă cu mai bine de 10 ani, când, deși lucram în corporații mari și câștigam foarte mulți bani, nu reușeam să pun bani deoparte, ba chiar mă mai și împrumutam de la colege care câștigau jumătate din salariul meu.

 Așa m-am înscris la un curs de educație financiară organizat în banca în care lucram și fiind atât de absorbită și interesată de informațiile pe care le-am învățat și aplicat pentru mine, am început, ulterior, să devin dependentă de a învăța din ce în ce mai multe în domeniu.

Când cursul respectiv s-a transformat într-unul de formare viitori traineri de educație financiară nu am ezitat să îl parcurg, astfel, pentru mine, a început un traseu minunat în care mergeam în companii pentru a vorbi oamenilor despre bani, în același timp în care continuam să mă formez în domeniu.

Așadar, am ajuns, în curând, unul din cei mai apreciați profesori, aveam deja companii foarte mari la care mergeam succesiv, dar am fost prezentă și la multe traininguri, de la asociații de mame singure, la elevi și studenți.

În 2013 am decis să îmi schimb viața. Un discurs motivațional m-a făcut să îmi doresc să îmi depășesc și mai mult condiția și să scap de nemulțumirile interioare ce îmi apăsau sufletul și blocau evoluția mea.

“Începând de astăzi, voi alerga!” Mi-am zis! Și, de-atunci, rareori m-am mai oprit!

Am descoperit puterea de a sta 24 de ore într-o cursă de anduranță, am reușit să alerg 100 km la -30 de grade, am putut să străbat singură întreg globul pământesc, ajungând la performanța de a finaliza curse de alergare pe toate cele 7 continente.

Am descoperit în mine perseverența de a îmi urma visul, de a nu renunța la el, indiferent de piedicile care au apărut în cale și am reușit ca, de fiecare dată când am finalizat un proiect, să o iau de la capăt cu altul cu aceeași determinare, energie și putere.

În prezent, după ore întregi de experiențe, de efort, traininguri și cursuri susținute, după ce am reușit să ghidez mii de persoane să își găsească cea mai bună versiune a lor și i-am ajutat să descopere rețeta proprie de reinventare personală și profesională, antrenez oamenii în cursa către o viață echilibrată și prosperă.

Acum am creat acest ghid ca să te ajut să ai mai multă claritate în ceea ce ai de făcut pentru a reuși să ajungi la prosperitate și armonie în viața ta, să nu te mai simți singur pe acest drum și să vezi cum puzzle-ul se completează cu fiecare pas benefic pe care îl faci în fiecare zi.

Și ei au făcut primii pași către Prosperitate ghidați de mine.

“Pe Adriana am cunoscut-o la muncă, atunci când am participat la un curs despre educație financiară susținut de ea. A fost o bucurie să o ascult: organizată, sistematică, cu un parcurs firesc de la simplu spre complex. Am avut și discuții one on one, care au pus lumină pe o serie de aspecte pe care le treceam prea ușor cu vederea. Adriana este fair play și fair game – informația este pentru cine are permeabilitate să o lase să se ducă acolo unde e necesar să ajungă. Nu forțează, nu vinde aburi. Nu promite nimic peste puterile ei de realizare. Totul într-un stil cald, dar ferm. Restul depinde de tine – de cât de deschis și ambițios ești, de obiectivele pe care ți le-ai setat, de stilul de viață pe care vrei să îl ai.” – Mihaela V

“Am cunoscut-o pe Adriana la seminarul despre finanțe personale susținut de ea la compania la care lucram. A fost un seminar interactiv cu informații foarte prețioase. Un seminar care te pune pe gânduri și te face să realizezi că educația financiară nu se rezumă doar la a economisi bani, iar investițiile nu sunt doar pentru cei cu foarte mulți bani. Un seminar unde afli lucruri despre care nici nu știai că nu știi nimic. Majoritatea colegilor corporatiști au bani, dar nu știu ce să facă cu ei, așa că îi risipesc pe lucruri de care n-au nevoie sau îi țin în depozite bancare, unde vor fi mâncați de inflație. Recomand seminarele Adrianei tuturor companiilor care vor să aibă un impact pozitiv în viața angajaților lor.”  – Lucian D.

“Adriana, mulțumesc din suflet! A fost ceea ce așteptam de mult timp. A fost exact mâna întinsă care m-a ajutat să pășesc spre next level. Ai fost super profi și totuși caldă, haioasă, dar fără a trata în glumă un subiect atât de important. Recunoștință veșnică!”

– Simona M.

“Adriana a prezentat informatiile prin exemple clare, usor de inteles si intr-o maniera foarte placuta. Este un trainer excelent 🙂  Ulterior mi-a oferit cateva sfaturi si directii clare pentru primii pasi in investitii, iar aceste sfaturi mi-au dat curaj si incredere.

Multumesc Adriana!” – Cristian U.

“Adriana a venit cu informatii valoroase pentru mine si intr un moment oportun, ma gandeam de ceva vreme cum sa mi administrez bugetul. Dupa acest modul al Adrianei s-a deschis fluxul spre informatii despre educatie financiara,am cautat mai multe informatii pe youtube unde am si gasit o pe Adriana intr un video in care povesteste cum a ajuns sa faca educatie financiara. Adriana mi a deschis drumul spre educatie financiara, au venit si ceva bani pe care i am investit pentru inceput in titluri de stat. Pentru mine Adriana este inspiratie, motivatie.🙂

Multumesc din ❤️Adriana” – Viorica M.

“Mi-a plăcut foarte mult formatul: simplu, clar, precis. Într-adevăr, dacă nu poți explica unui copil de 5 ani, înseamnă că nici tu nu ai înțeles. Din acest punct de vedere, Adriana mă surprinde reușind să „coboare” nivelul ei, predând începătorilor ca mine. Ce am primit: o bază bună, un punct de plecare foarte important și repere pentru a descrie o cale clară, cu obiective atinse, obiective încurajatoare. Deși aveam impresia că știu ceva, informațiile mele erau haotice, nu descriau niciun drum, ci doar îmi țineam mintea ocupată neproductiv. Cel mai important lucru pentru mine, este să am o hartă clară, pentru un teritoriu încă neexplorat de către mine, cum este aici, lumea financiară. Adriana este cel mai bun ghid în acest sens, fie pentru începători sau avansați. Cu siguranță am primit mai mult decât am plătit.”  – Alin A.

Începi această cursă alături de mine?

Probabil că a trecut mult timp de când tot încerci, însă te tot învârți în cerc. Probabil că îți dorești o viață mai bună, mai armonioasă, mai prosperă. Însă te-ai săturat să nu știi de unde să începi și cum să faci să ajungi acolo. AI obosit să tot înveți de unul singur, fără claritate, fără structură.

Eu sunt aici, gata să te antrenez spre a fi, a face, a prospera. Să îți arăt că încă se poate să găsești în tine energia de acționa și de a găsi acea doză de prosperitate în viața ta!

Eu îți dau cele 7 resurse, tu faci câțiva pași și noua ta cursă începe. Hai și tu să te învăț cum să ajungi la finish, cu succes.

GHID 100% GRATUIT

Acces curs 7 resurse pentru prosperitate

Marketing by