Reinventează-ți banii

Curs de educație financiară

cu Adriana Istrate

Învață cum să-ți gestionezi banii și să îți construiești o viață echilibrată, în siguranță și liniște financiară.

Un curs online înregistrat de 21 ore în care te ajut să obții claritate în relația ta cu banii și să înveți cum să îi administrezi cât mai eficient pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Achiziționează cursul de pe butonul de mai jos și descoperă și tu cum poți să treci de la “Nu-mi permit, m-am săturat să pun deoparte și să nu mă aleg cu nimic!” la “Acum am o viață mai bună pentru mine și familia mea, știu ce am de făcut în viitor!

3 ETAPE și ești mai aproape de îndeplinirea obiectivelor tale

PE LOCURI

Mai întâi începi cu primii pași în educația financiară, vei învăța noțiunile de bază ce te vor ajuta zi de zi să îți administrezi finanțele personale.

FII GATA

Vei fi capabil să îți construiești un plan financiar, care să îți aducă echilibru în viață și prin care să îți poți îndeplini toate obiectivele pe care ți le propui.

IA STARTUL

Lucrurile vor începe să se schimbe în bine în viața ta, astfel vei putea să îți păstrezi motivația și energia în toate proiectele tale, atât personale, cât și profesionale.

Cum ar fi să ai mai multă claritate în drumul pe care îl ai de parcurs în viața ta?

Cum ar fi să știi ce pași să faci astfel încât să nu mai fii constrâns de datorii și să înveți să îți administrezi banii pentru a-ți îmbunătăți viața, din toate punctele de vedere?

Știu că ți-au trecut prin cap toate aceste gânduri și nu doar o dată.

Asta pentru că și eu, la rândul meu, am avut aceste gânduri, în trecut.

De aceea, te provoc să faci împreună un exercițiu de imaginație. Te ajut eu.

Imaginează-ți că te trezești dimineața, plin de energie și te pregătești, cu entuziasm, de o nouă zi. Și abia aștepți să te duci la job.

Că, pe lângă job, mai faci și ale activități pentru sufletul tău, poate alegi să te duci la sală ori sa înveți despre acea pasiune care te tot urmărește sau pur și simplu reușești să nu mai te grăbești atât de mult cu toate, astfel te simți relaxat și nu mai pui presiune pe tine.

Că scapi de grija creditelor sau chiar reușești să le gestionezi mult mai bine.

Că poți cumpăra lucruri, fără să îți mai fie teamă că nu îți permiți.

Că ai o gașcă de prieteni cu care împărtășești aceleași pasiuni și care te motivează să evoluezi, să ieși din zona ta de confort.

Că îți oferi atât ție, cât și celor dragi o viață mult mai bună, fără griji și disconfort financiar. Că puteți călători împreună, că vă puteți bucura de noi experiențe, că nu veți mai simți că nu puteți face lucruri din cauza banilor sau a lipsei lor.

Că ai din ce în ce mai multă încredere în tine suficientă încât să îți duci până la capăt toate obiectivele și că ești împlinit pe toate planurile – personal, emoțional, financiar.

Știu că trăim vremuri pline de incertitudine. Când nu știi cum să te pui la adăpost mai bine, să economisești mai mult, să te lipsești de plăceri sau lucruri pe care le consideri inutile de teama de a nu rămâne fără bani și să ajungi să suferi și mai mult din cauza aceasta, tu sau chiar cei dragi ție.

Știu că, seara când te bagi în pat, îți vin în minte cele mai rele scenarii! Și nu știi cum să faci să te descurci mai bine, într-o lume în care totul costă din ce în ce mai mult și te tot frămânți, în căutarea unei soluții prin care ai tăi și prin care tu să aveți parte măcar de același stil de viață, dacă nu măcar puțin mai bun.

Vezi tu… în tot acest proces, pe lângă bani, mai sunt importanți și alți factori. La fel de importante sunt și sănătatea, familia, comunitatea în care te afli, educația pe care, la un moment dat, alegi să o faci chiar tu.

Însă toate acțiunile pe care le faci, în fiecare zi, sunt potențate de banii pe care îi ai, de cei pe care îi primești în cont lună de lună sau pe cei pe care alegi să îi cheltui.

480 RON

Echilibrul este în mâinile tale!
Și tu îl poți avea în viața ta!

Toate resursele de care tu ai nevoie ca să te dezvolți sunt mai accesibile decat credem. Banii sunt o consecință a ceea ce faci tu în fiecare zi și ca să o faci să fie o experiență cât mai plăcută, poți oricând învăța să îi gestionezi cât mai bine începând de la abc-ul educației financiare.

Prin cursul ReInventează-ți banii vei reuși să înveți ce înseamnă educația financiară astfel încât să îți poți administra cât mai bine banii și să poți să ai o structură foarte clară în ceea ce putem numi “Management de finanțe personale”.

  1. vei putea avansa în cursa dobândirii echilibrului financiar astfel:
  2. vei descoperi ce credințe pozitive sau negative ai avut legate de bani, obținute, fără să vrei, de-a lungul vieții, de la părinți, prieteni, chiar profesori.
  3. vei învăța cum să îți gestionezi mai bine banii și cum să îi administrezi, în funcție de priorități, să poți scăpa de riscul de a rămâne fără până la ziua în care primești salariul în cont.
  4. vei putea să îți faci un plan în fiecare zi, să profiți de toate orele disponibile ca să iei decizii înțelepte financiar.
  5. vei reuși să îți crești economiile ca să poți să acoperi tot ce ai nevoie.
  6. vei putea să ai parte de noi experiențe, să te bucuri de un nou stil de viață, mai sigur și liniștit, din toate punctele de vedere.

Mai mult decât atât…

prin educația ta vei putea să oferi copiilor tăi cea mai bună educație posibilă, ca ei să nu treacă prin tot ce ai trecut tu până acum.

vei reuși să te faci remarcat atât în compania în care lucrezi dar și în relațiile personale, pentru că te vei simți motivat mereu să treci la nivelul următor.

vei avea energie pentru a face tot ceea ce te inspiră, vei reuși să scapi de eternul “Nu-mi permit!” și vei trece la “Acum știu ce am de făcut ca să fac să îmi permit și să am parte de mai multă prosperitate în fiecare moment al vieții mele!”

Descoperă cursul înregistrat de Educație Financiară
ReInventează-ți banii

1.

România și educația financiară

vei învăța care sunt principiile de bază pe tot parcursul acestui curs și ce ne face să avem o viață prosperă în general

2.

Averea personală

vei învăța ce înseamnă averea personală, cum să o calculezi și pe ce să te bazezi atunci când vrei să crești valoarea ei.

3.

Bugetul lunar

vei învăța cum să îți gestionezi veniturile și cheltuielile tale astfel încât să ai întotdeauna controlul asupra banilor care intră și ies din cont.

4.

Obiectivele financiare

vei învăța cum să le planifici, în raport cu banii existenți acum, dar și viitori, ca să fii sigur că le duci până la capăt.

5.

Planul de acțiune

vei învăța cum să construiești o fundație pentru o viată echilibrată financiar: cum ne protejăm activele personale, cum eficientizăm cheltuielile pentru un maxim de confort personal, cum implementăm strategii clare de economisire, ce tip de personalitate financiară ești tu sau partenerul tău și cum facem analiza personală SWOT (puncte tari, puncte slabe, oportunități, amenințări).

6.

Banii în cuplu

vei descoperi biblia financiară a familiei sau a cuplului, învățând despre cele mai echilibrate acțiuni zilnice pe care le poți face împreună cu partenerul sau partenera ta pentru a evita discuțiile legate de bani.

7.

Creșterea veniturilor

vei afla care sunt acele masuri simple și eficiente pe care le poți face zilnic astfel încât să iți crești veniturile și să poți realiza obiectivele tale

8.

Investiții

vei învăța care sunt metodele cele mai ușoare și mai simple prin care să poți face investiții chiar dacă nu ai studii tehnice sau de specialitate.

9.

Independența financară

vei vedea cum poți ajunge la acest nivel, luând decizii potrivite și ce să faci astfel încât evenimentele curente, indiferent de natura lor, să nu te mai prindă “descoperit”.

Pe lângă toate acestea vei mai primi și o sesiune BONUS de grup live de Q&A după 3 luni de la lansare

ADRIANA ISTRATE

“Începând de astăzi, voi alerga!” mi-am zis!
Și, de-atunci, rareori m-am mai oprit!

Povestea mea începe în urmă cu mai bine de 10 ani, când, deși lucram în corporații mari și câștigam foarte mulți bani, nu reușeam să pun bani deoparte, ba chiar mă mai și împrumutam de la colege care câștigau jumătate din salariul meu.

Așa m-am înscris la un curs de educație financiară organizat în banca în care lucram și fiind atât de absorbită și interesată de informațiile pe care le-am învățat și aplicat pentru mine, am început, ulterior, să devin dependentă de a învăța din ce în ce mai multe în domeniu.

Când cursul respectiv s-a transformat într-unul de formare viitori traineri de educație financiară nu am ezitat să îl parcurg, astfel, pentru mine, a început un traseu minunat în care mergeam în companii pentru a vorbi oamenilor despre bani, în același timp în care continuam să mă formez în domeniu.

Așadar, am ajuns, în curând, unul din cei mai apreciați profesori, aveam deja companii foarte mari la care mergeam succesiv, dar am fost prezentă și la multe traininguri, de la asociații de mame singure, la elevi și studenți.

În 2013 am decis să îmi schimb viața. Un discurs motivațional m-a făcut să îmi doresc să îmi depășesc și mai mult condiția și să scap de nemulțumirile interioare ce îmi apăsau sufletul și blocau evoluția mea.

“Începând de astăzi, voi alerga!” Mi-am zis! Și, de-atunci, rareori m-am mai oprit!

Am descoperit puterea de a sta 24 de ore într-o cursă de anduranță, am reușit să alerg 100 km la -30 de grade, am putut să străbat singură întreg globul pământesc, ajungând la performanța de a finaliza curse de alergare pe toate cele 7 continente.

Am descoperit în mine perseverența de a îmi urma visul, de a nu renunța la el, indiferent de piedicile care au apărut în cale și am reușit ca, de fiecare dată când am finalizat un proiect, să o iau de la capăt cu altul cu aceeași determinare, energie și putere.

În prezent, după ore întregi de experiențe, de efort, traininguri și cursuri susținute, după ce am reușit să ghidez mii de persoane să își găsească cea mai bună versiune a lor și i-am ajutat să descopere rețeta proprie de reinventare personală și profesională, antrenez oamenii în cursa către o viață echilibrată și prosperă.

Peste 3500 de oameni au descoperit cum să dea RESTART vieții lor, în trainingurile mele.

Iată ce spun o parte din ei:

“Pe Adriana am cunoscut-o la muncă, atunci când am participat la un curs despre educație financiară susținut de ea. A fost o bucurie să o ascult: organizată, sistematică, cu un parcurs firesc de la simplu spre complex. Am avut și discuții one on one, care au pus lumină pe o serie de aspecte pe care le treceam prea ușor cu vederea. Adriana este fair play și fair game – informația este pentru cine are permeabilitate să o lase să se ducă acolo unde e necesar să ajungă. Nu forțează, nu vinde aburi. Nu promite nimic peste puterile ei de realizare. Totul într-un stil cald, dar ferm. Restul depinde de tine – de cât de deschis și ambițios ești, de obiectivele pe care ți le-ai setat, de stilul de viață pe care vrei să îl ai.” – Mihaela V

“Am cunoscut-o pe Adriana la seminarul despre finanțe personale susținut de ea la compania la care lucram. A fost un seminar interactiv cu informații foarte prețioase. Un seminar care te pune pe gânduri și te face să realizezi că educația financiară nu se rezumă doar la a economisi bani, iar investițiile nu sunt doar pentru cei cu foarte mulți bani. Un seminar unde afli lucruri despre care nici nu știai că nu știi nimic. Majoritatea colegilor corporatiști au bani, dar nu știu ce să facă cu ei, așa că îi risipesc pe lucruri de care n-au nevoie sau îi țin în depozite bancare, unde vor fi mâncați de inflație. Recomand seminarele Adrianei tuturor companiilor care vor să aibă un impact pozitiv în viața angajaților lor.”  – Lucian D.

“Adriana, mulțumesc din suflet! A fost ceea ce așteptam de mult timp. A fost exact mâna întinsă care m-a ajutat să pășesc spre next level. Ai fost super profi și totuși caldă, haioasă, dar fără a trata în glumă un subiect atât de important. Recunoștință veșnică!”

– Simona M.

“Adriana a prezentat informatiile prin exemple clare, usor de inteles si intr-o maniera foarte placuta. Este un trainer excelent 🙂  Ulterior mi-a oferit cateva sfaturi si directii clare pentru primii pasi in investitii, iar aceste sfaturi mi-au dat curaj si incredere.

Multumesc Adriana!” – Cristian U.

“Adriana a venit cu informatii valoroase pentru mine si intr un moment oportun, ma gandeam de ceva vreme cum sa mi administrez bugetul. Dupa acest modul al Adrianei s a deschis fluxul spre informatii despre eductatie financiara,am cautat mai multe informatii pe youtube unde am si gasit o pe Adriana intr un video in care povesteste cum a ajuns sa faca educatie financiara. Adriana mi a deschis drumul spre educatie financiara, au venit si ceva bani pe care i am investit pentru inceput in titluri de stat. Pentru mine Adriana este inspiratie, motivatie.🙂

Multumesc din ❤️Adriana” – Viorica M.

“Mi-a plăcut foarte mult formatul: simplu, clar, precis. Într-adevăr, dacă nu poți explica unui copil de 5 ani, înseamnă că nici tu nu ai înțeles. Din acest punct de vedere, Adriana mă surprinde reușind să „coboare” nivelul ei, predând începătorilor ca mine. Ce am primit: o bază bună, un punct de plecare foarte important și repere pentru a descrie o cale clară, cu obiective atinse, obiective încurajatoare. Deși aveam impresia că știu ceva, informațiile mele erau haotice, nu descriau niciun drum, ci doar îmi țineam mintea ocupată neproductiv. Cel mai important lucru pentru mine, este să am o hartă clară, pentru un teritoriu încă neexplorat de către mine, cum este aici, lumea financiară. Adriana este cel mai bun ghid în acest sens, fie pentru începători sau avansați. Cu siguranță am primit mai mult decât am plătit.”  – Alin A.

Ce vei face când vei ajunge la linia de finish a cursului online
ReInventează-ți banii

vei putea trece toată teoria în practică, vei știi care sunt pașii pe care îi ai de făcut legat de cheltuielile, economiile sau investițiile tale și vei învăța cum să aplici informația, personalizat, în viața ta, ca să nu mai simți că te blochezi sau că nu reușești să faci aceste schimbări.

vei descoperi care este legătura banilor cu mindsetul tău, credințele și valorile după care te ghidezi acum și cum le poți îmbina ca să aduci echilibrul financiar pe lângă toate celelalte aspecte din viața ta.

vei simți că nu mai stagnezi financiar și că poți crește, cu ușurință, acest aspect din viața ta, fără probleme și frustrări și te poți folosi de toată această bază în drumul tău către succes.

vei putea să strângi mai mulți bani, să ai grijă de economiile tale, să găsești siguranța financiară care să îți permită să ai un trai mai bun atât pentru tine cât și pentru familia ta.

vei scăpa de toate acele convingeri și mituri legate de bani, idei preluate încă din copilărie de la familie și societatea în care trăiești.

vei reuși să găsești echilibrul atât în plan profesional cât și personal, vei redobândi controlul emoțional, prin care vei putea să îți păstrezi motivația și energia de a-ți duce toate obiectivele până la capăt.

te vei redescoperi pe tine însuți și vei găsi butonul de restart de care aveai nevoie ca să deții controlul finanțelor personale, să faci zi de zi acțiuni potrivite și conștiente.

Vei reuși să îți schimbi comportamentul față de banii tăi, să te poți organiza mai bine și să înțelegi ce se întâmplă cu banii și cum poți să fii mai eficient în planificarea bugetului zilnic.

Și tu poți combate mecanisme emoționale care te ghidează în relația ta cu banii și poți renunța la stilul haotic de a cheltui. Și tu poți învăța ce să faci ca să regăsești echilibrul în viață și cum te poți ține de noile obiceiuri ca să o îmbunătățești zi de zi.

Ce primești dacă te înscrii la Cursul de Educație Financiară
ReInventează-ți banii

curs de 21 ore de Educație Financiară în valoare de 210 Euro

acces pe platforma pentru restul vieții – valoare neprețuită

suport online pe mail, timp de o săptămână de la înscriere, dacă ai întrebări legate de curs, în valoare de 75 Euro

Valoarea totală a tot ce primești la Curs depășește 400 Euro dar dacă îl achiziționezi acum plătești doar 480 Ron

sesiune Q&A la 3 luni de la lansarea cursului în valoare de minim 120 Euro

Cred că atunci când îți dorești să faci următorul pas în evoluția ta și să treci la un nivel mai mare ai nevoie de un nou început pe care să îl faci conștient și asumat și făcut în ritmul tău.

Să fie un început privit cu speranță și energie, un început care să îți dea motivația să continui în cursă, știind ce ai de făcut, că și dacă te vei împiedica vei reuși să te ridici și să continui până la linia de Finish. Iar de la linia de Finish, să ai parte de un nou Start, cu încredere în tine, motivație și energie și mai multă.

Să atingi fiecare obiectiv pe care ți-l propui, să fii exemplu pentru ceilalți, să nu îți mai fie teamă de traseu, ci să îl parcurgi, cu ușurință.

480 RON

Poți acum să iei START-ul în cursa educației tale financiare
sau poți rămâne pe loc și ...

să cheltui banii, în continuare, fără să te organizezi, astfel să nu reușești să scapi de datorii, ba chiar să faci unele noi.

să rămâi cu aceleași convingeri legate de bani, care nu doar că nu te fac să economisești corect, dar nici nu îți permit să evoluezi.

să pierzi ocazia de a putea avea acea viață pe care ți-o dorești, să poți face acțiuni potrivite prin care să îți îndeplinești obiectivele pe care ți le propui.

să continui să stai în frustrare și stres din cauza banilor că nu îți permiți, că nu poți, că nu ai.

să pierzi relații cu cei dragi, cu familie, cu prieteni, fiindcă nu îți vei putea crea confortul necesar ca să aduci echilibru în viața ta.

să faci alegeri nepotrivite, să vezi, din nou, că nu îți ies planurile, să pierzi motivație, energie și să nu te mai simți inspirat.

să simți că duci aceeași viață anostă, în căutarea de noi idei de economisire și administrare a banilor și să nu ai baza suficient de structurată așa încât să poți evolua la job sau să îți poți duce afacerea la un alt nivel.

Și tu îți poți administra banii eficient!

Au fost atâtea momente în trecutul meu când mă gândeam unde se duc banii mei și atât de rău mă simțeam când trebuia să mă împrumut la alți colegi care nu câștigau atât cât o făceam eu, încât îmi amintesc și acum. Și știu ce gânduri te încearcă și pe tine, mai ales în aceste timpuri incerte pe care le trăim.

Dar îmi doresc să te ajut să treci mai ușor peste toată această perioadă din viața ta. Pentru că metoda mea a ajutat mii de oameni să își transforme viețile și să ajungă la echilibrul financiar.

Și îmi doresc ca și tu să ai parte de un nou START și o nouă cursă, fără datorii, fără stres financiar, fără dezechilibrele psihologice pe care le provoacă lipsurile și  faptul că vrei, dar nu îți permiți.

Eu sunt alături de tine să faci primul pas în educația ta financiară, să descoperi tot ceea ce nu ai știut până acum legat de bani, să obții claritate în planurile tale, cu fiecare cursă pe care o faci să mai crești un nivel.

Poți să stai să mai aștepți până ai condiția necesară ca să începi sau poți achiziționa cursul  ReInventează-ți banii și să treci și tu de la “Simt că stagnez, muncesc din ce în ce mai mult și tot n-am bani!” la “Acum am făcut un plan financiar, știu pe ce să cheltui astfel încât să am grijă și de prioritățile mele, dar și să mă bucur de ceea ce îmi face plăcere, alături de familia mea!”

Eu sunt aici să te ajut la START! Îl iei și tu alături de mine?

480 RON

Întrebări frecvente

Cursul este dedicat angajaților în corporație, entry și medium level sau antreprenorilor ce au afaceri mici și își doresc să pună bazele unei educații financiare sănătoase care să îi ajute să se dezvolte și să se echilibreze din punct de vedere economic.

Pentru a obține schimbarea, este necesar să te implici. Să urmărești cursul, să începi să acționezi și să implementezi informațiile personalizat, în ritmul tău.

Apeși butonul de comandă, continui cu finalizarea comenzii, introduci datele solicitate și în cel mai scurt timp datele de acces la curs vor ajunge pe mailul tău.

Cursul este înregistrat și disponibil pe platformă astfel vei putea să îl urmărești de oriunde și oricând dorești.

Sesiunea va avea loc la 3 luni de la lansarea cursului, vei primi notificare pe mail odată ce va fi stabilită. Va fi o sesiune de Q&A, de grup, unde voi răspunde la întrebările pe care le vei avea, legat de tot acest proces și cum poți menține acest stil de a trăi și de a te educa și după cursul ReInventează-ți banii.

Acest lucru îl putem stabili, de comun acord, prin sesiuni individuale 1 la 1. Te rog să-mi trimiți un e-mail la contact@adrianaistrate.ro  pentru a programa prima ta sesiune.

Acest curs reprezintă abc-ul educației financiare, începem cu cele mai simple noțiuni, astfel că este potrivit celor la început de drum. Dacă, totuși, simți nevoia de mai mult, putem stabili sesiuni individuale.

Acces curs 7 resurse pentru prosperitate

Marketing by