Optimizarea cheltuielilor si cresterea veniturilor – Invitatie Canal 33

Ca tot suntem in saptamana mare (adica saptamana dinaintea Money Days 😀), am avut onoarea si placerea de a fi invitata la Canal 33, impreuna cu Dan Sulica, unul dintre speakerii prezenti la Conferinta. Tema a fost optimizarea cheltuielilor si cresterea veniturilor, asadar, daca vreti sa urmariti subiectele discutate, o puteti face urmarind linkul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=iquh5KNHa6E

Conferinta Money Days are loc in acest weekend 15-16 iunie la Criystal Ballroom pe tema Finantelor Personale si Investitii. Este prima editie de acest gen si cel mai important eveniment al anului in materie de educatie financiara din punctul meu de vedere. Unii dintre cei mai importanti oameni din domeniul educatiei financiare vor urca pe scena si speram ca evenimentul sa ramana unul de referinta pentru a reinventa nivelul de prosperitate al romanilor.

Ma bucur ca fac parte din panelul de vorbitori si ca iata, munca mea de doi ani incoace incepe sa dea roade. Din nou, dupa metoda deja testata in proiecte sportive: DREAM BIG – PLAN RIGHT – DO IT NOW. La care se adauga si REPEAT 🙂

Din cate stiu, perioada de vanzare bilete cu discount s-a incheiat de acum doua zile. Puteti achizitiona bilete in ziua conferintei, doar la inceperea evenimentului, in limita locurilor disponibile si fara discount.

Ne vedem la Money Days!

Profa’ de bani 🙂

Acces curs 7 resurse pentru prosperitate

Marketing by