"The best way to predict the future is to create it."

Abraham Lincoln

Povestea vieții mele este una foarte obișnuită cu a ta poate. M-am născut într-o familie de oameni simpli, am parcurs următorii 7 ani alături de bunici, apoi cei 15 de școală alături de părinți și fratele meu. Odată cu terminarea facultății, a venit și startul în carieră de angajat, în București, un oraș pe care nu-l cunoșteam dar care a venit către mine și în care m-am acomodat rapid. Oricum nu aveam altă opțiune :).

Am fost o fire retrasă, introvertită și neincrezătoare în propria persoană. Ceea ce mi-a oferit puține ocazii de a ieși în evidență și multe ocazii de a face alegeri eronate: joburi, prietenii, relații personale. Pentru că luam ce viata aducea către mine, fără să-mi imaginez că poate fi și altfel. Respectiv, să aleg eu ce momente frumoase vreau să trăiesc.

Toate până în 18 martie 2013!

Obosită să tot merg într-o rutină zilnică spre nicăieri, am decis să îmi schimb viaţa după un discurs motivaţional organizat de compania la care lucram. Un băiat la fel de slăbuț ca mine, corporatist ca mine, cu nemulțumire interioară asemănătoare celei pe care o trăiam și eu, ne-a povestit cum și-a schimbat viața prin alergare. Doamne, și ce energie emana omul ăla! (Andrei Roșu, am aflat eu ulterior). Acea satisfacție personală de la toate reușitele acelui om m-a ademenit că într-o vrajă și a plantat semințele viitoarei Adriana Istrate. Versiunea 2.0. Reinventare personală.

Începând de astăzi, voi alerga! Mi-am zis! Și, de-atunci, rareori m-am mai oprit 🙂

Aşa am descoperit că am rezistenţa de a sta 24 ore într-o cursă de anduranţă, că pot alerga 100km la -30 grade, că am încrederea de a străbate singură globul pământesc în lung şi în lat, că am tenacitatea de a organiza, finanţa şi finaliza alergări pe toate cele 7 continente, că o călătorie care porneste din Antarctica si ajunge la Polul Nord este extrem de realistă, nicidecum ficțiune, că o pot lua de la capăt, reinventandu-mă, astfel încât să finalizez un IronMan într-un concurs sportiv de 15 ore (3.8km înot + 180km bicicletă + 42km alergare), în condițiile în care nici măcar nu știam să înot. Și nici să merg pe bicicletă!

Dar, poate, cele mai importante lecții au fost că mi-am descoperit perseverenţa de a nu renunţa la visul meu, indiferent cât de greu e drumul, că am curajul de a scrie din mine pe un blog (eu, o biata introvertă!)  sau a ţine un discurs motivaţional în faţa unui public de 800 de oameni. Iar odată finalizat un proiect, să o iau de la capăt, să aplic din nou rețeta reinventarii și în plan profesional și astfel să apară versiunea Adriana Istrate 3.0. Reinventare profesională.

Mai departe, am învățat că reușitele mele sunt căutate, fiind modele pentru alte persoane aflate la început de drum și că, am răbdarea, abilitatea și recunoștință de a ghida aceste persoane pe drumurile alese către cea mai bună versiune a lor.

În prezent, susțin o viață echilibrată și mi-am creat versiunea mea în 7 pași prin care se poate ajunge acolo, după atâția ani de trial & error și câteva mii de ore de experiențe, de efort, traininguri și cursuri susținute. Sunt o reinventatoare, “după vorba, după port”, evaluarile psihologice ma încadreaza la categoria Coach / Indrumător / Ghid, ceea ce a fost o confirmare binevenită pentru Adriana Istrate

4.0. Motivez oamenii să facă lucrurile care îi inspiră!